Rólunk

Rólunk

Az Arnóth és Társa Kft. 2008-ben alakult, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozásként. Székhelyünk Debrecenben található. Városszerte több telephelyünk van a biztonságos és hatékony üzemeltetés érdekében. Az elmúlt 13 évben végzett munkánkkal megalapoztuk a cégünkről alkotott képet és a Társasház Renova mint fantázianevet kapta vállalkozásunkon belüli az építőipari szakirány. Intenzív fejlesztésbe kezdtünk, minek köszönhetően egyre több és nagyobb volumenű projektet tudtunk megvalósítani határidőre, referencia értékkel, Társasházaknak utófinanszírozással.

Mára a Társasház Renova a vállalkozásunk eredeti profilján keresztül a társasházkezelőkkel – együttműködve minden építőipari szolgáltatást és az épületekben előforduló műszaki meghibásodásra megoldást kínál melyeket saját szakemberink, műszaki vezetésünk, tervezőnk végeznek el. A munka iránti alázatunk és elkötelezettségünk, valamint a sokéves, magas szintű szakmai tudás a garancia arra, hogy Ön a legjobbat kapja, ha minket választ.

Cégünk professzionális, 21 fő feletti létszámmal rendelkezik. Építész tervező, felelős műszaki vezetőnk Kerékgyártó Tibor tevékenységeink az építőipar magasépítésre összpontosul, a munkánk nem ér véget az épület átadás-átvételével a folyamatos vissza jelzések energia megtakarítás mutatók, az épületek fenntarthatósága, hatékony, gazdaságos üzemeltetés, amik az igazi garancia vállalkozásunk számára. Vállalkozásunk komoly hangsúlyt fektet a biztonságos és hatékony munkavégzésre ezért az álltalunk kínált szolgáltatások mindegyikére felelősség és szavatossági biztosítással rendelkezünk ami éves szinten több száz milliós fedezet biztosít az esetleges felmerülő károk terítésére.

Miért minket válasszon?

Helyismeretünk és a helyi szakemberekből álló kiterjedt partneri hálózatunk

Összeszokott, kreatív és hatékony csapatunk

Magas minőségű technológiai háttér

Megbízhatóság

Segítünk Társasháznak a tervezésben, hogy minél költséghatékonyabban tudja megvalósítani céljait

Visszatérő partnereink minket igazolnak

Cégadatok

Arnóth és Társa Korlátolt Felelősségű Társaság

1031 Budapest, Kadosa utca 55.

Cégjegyzékszám: 09 09 015732

Adószám: 14490734-2-41

Bármilyen felmerülő kérdés estén kérem,

keressen minket bizalommal!